EQUIP

Sergi Tintoré Soplón

SALES B2C & TECHNOLOGY

Anna Carmona Sáinz de Baranda

SALES B2C & MARKETING

Olga Tintoré Soplón

CEO & Strategy

Enric Carmona Sáinz de Baranda

cfo & operations

AIR ACTIVE és una empresa d’entrenament funcional especialitzada que realitza exercici físic a l’aire lliure (espais verds, parcs i platges de la nostra ciutat), en el box (el nostre centre), en empreses, centres cívics, casals i associacions de Barcelona i rodalies. Els fundadors i preparadors físics d’Air Active, Anna Carmona Sáinz de Baranda i Sergi Tintoré Soplón són llicenciats en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. La seva àmplia experiència en el sector, la seva passió per l’educació esportiva i el seu compromís amb la salut i el benestar del cos els empeny a oferir entrenaments personalitzats, creant una comunitat saludable, activa i sempre sota la supervisió de professionals que adapten els entrenaments a les necessitats del grup.

EQUIP TÈCNIC

Miquel Antolin Redondo

Especialista en reeducació funcional, prevenció i readaptació, activitat física i salut; el que m’ha portat a exercir la meva professió per ajudar els altres en la seva salut física. L’esport és la meva passió aprenent cada dia, formant-me i adquirint experiències amb l’objectiu de superar reptes nous.

Tomas Carrillo

Especialista en entrenament funcional a través del moviment corporal. Amb una llarga experiència en entrenament guiat per a gent de totes les edats. Una gran polivalència al servei de l’usuari.

Sasha Zimulin Nikolaev

Especialista en rehabilitació física i entrenament personal; la meva experiència en el món del fitness i el treball del cos ha de ser continuat i vinculat a un procés mental. La meva trajectòria professional en les arts marcials m’han portat a desenvolupar eines d’entrenament que aporten, a les persones a qui educo en l’activitat física, la millora de la condició física i mental a través de la voluntat i el sacrifici.

Jordi Jimenez

Especialista en entrenament funcional enfocat a esports de resistència. Amant del que representa la cultura de l’esforç amb molta capacitat de treball en equip, riguròs i metòdic.

Juliette Zimiel

Especialista en pilates per a l’entrenament grupal. Una gran varietat d’exercicis adaptats a cada un dels usuaris per a fer un entrenament dinàmic i sasifactòri.