FAQS

FAQS

ACTITUD AIR ACTIVE

Puntualitat: arribar 5 minuts abans de l’hora garanteix el bon fucnionament de les sessions, tant en les sessions indoor per canviar-se o preparar-se, com en les sessions d’outdoor, Air Active es reserva el dret a no haver d’esperar ningú més de 5’.
Entrevista personal prèvia que cal respondre amb preguntes per a la realització d’exercici físic sense diagnòstic mèdic desfavorable.

Acceptació de la protecció de dades via correu electrònic o a través de la web amb el registre pertinent.

Pagament per domiciliació bancària o tarjeta que es realitzarà a principi de mes (entre l’ 1 i el 5 de cada mes). Es pot cancel·lar la domiciliació bancària amb 15 dies d’antelació al pròxim venciment sempre que vulguis, i es pot tornar a activar en el moment que tu decideixis.

En cas de coinicidència d’un festiu en l’horari de la vostra activitat no es recuperarà l’entrenament, però Air Active oferirà un cupó vescambiable per una altra sessió d’entrenament a l’aire lliure. En el cas d’haver dos festius el mateix mes i el mateix dia, s’abonarà el 50% de la quota en girar els rebuts. Si que es recuperen les sessions dels entrenaments a l’aire lliure perdudes degut a les inclemències del temps i que no permeti desenvolupar l’activitat de forma segura.

Durant el mes d’agost tindreu disponibles entrenaments en format vídeo perquè els feu durant les vacances perquè us mantingueu actius a un preu ajustat.
Les reserves dels entrenaments es poden realitzar via web, per correu eletctrònic a info@air-active.com o per la app. Sempre s’ha d’avisar d’una recuperació per saber si l’aforament està complert.
Rutines: tots els entrenaments tenen una part inicial d’escalfament progressiu per preparar el cos a l’activitat que se li exigirà; i una part final d’elongació muscular perquè el cos torni al seu estat inicial, i l’adaptació a l’entrenament sigui favorable.
Ingesta de sòlids: s’ha de venir a les sessions d’entrenament amb la digestió feta (entre 1,5h i 2h després dels àpats) i no menjar passats 30’ després de la sessió d’entrenament. L’entrenament en dejú pot ser recomenat pel professional quan s’ha fet una adaptació a l’entrenament. Anar al bany abans de qualsevol entrenament.
Ingesta de líquids: ens hem d’hidratar i per això és important que cadascú conegui quan i quina quantitat de líquid ha de beure, ja sigui aigua i/o begudes isotòniques; ja que fent activitat física es genera una evaporació corporal on hi perdem gran quantitat d’aigua. Anar al bany abans de qualsevol entrenament.
Air Active no es fa responsable dels objectes personals que duguin els seus clients ni en les activitats al box ni en les activitats a l’aire lliure; us recomanem que porteu el mínim necessari.

AIR ACTIVE RECOMANACIONS

Roba esportiva: s’ha de tenir en compte que quan realitzem activitat física el nostre cos ha de transpirar i protegir-se tant de el calor com del fred.
  • Hivern: portar les 3 capes al cos, primer samarreta tècnica que permeti expulsar la suor, una desssuadora que permeti mantenir el calor corporal i trasnpirar la suor i una tercera capa que ens protegeixi del vent i de l’aigua exterior. Els pantalons han de ser elàstics i el més arrapats possibles al cos per mantenir l’escalfor i ens permeti llibertat de moviment.
  • Estiu: portar una capa transpirable que expulsi el calor i que no la retingui amb samarreta tècnica i evitar els teixits com el cotó que retenen la suor. És important protegir-se dels raigs ultravioleta amb protector solar i anar-se refrescant especialment coll i canells.
Començar a realitzar els entrenaments amb el calçat esportiu adequat és essencial, per això Air Active recomana apropar-se a alguna botiga d’esport i fer-se la prova de tipus de petjada (pronador, supinador i neutre) i el tipus d’impacte (sola tova o dura) i deixar-se assessorar per un professional per utilitzar el calçat que millor s’adapti a les teves necessitats.
A més hi ha altres complements que poden facilitar l’activitat física a l’aire lliure:
  • Gorro per a l’hivern ja que el 20% de el calor s’evapora pel cap, i gorra i crema solar per protegir-nos del sol a l’estiu.
  • Guants per al fred i les erosions del terreny i/o d’agafar-nos en diferents llocs dels espais a l’aire lliure.
* L’equip Air Active es reserva el dret d’admissió en els seus entrenaments a aquelles persones que consideri no aptes per a la realització d’A.F. sota unes condicions òptimes de salut.