BARCELONA, EL LLOC PERFECTE PER ENRENAR-TE

Barcelona és el teu lloc per fer entrenament, ja siguin personals o en grup, ja que ens ofereix moltes possibilitats d’espais verds i urbans per a l’activitat física saludable.

Entrenador personal?

La tendència actual és estar saludable, menjar sa, mantenir hàbits saludables i també la millora de la teva condició física, aspectes que estan agafant força en la nostra societat. L’entrenament personal és imprescindible si el que es vol és adaptar al màxim els teus objectius.  I a més, tens multitud de racons a la nostra ciutat per fer-ho; espais a l’aire lliure com en els parcs, a les places, a la platja, al riu o a la muntanya.

Entrenament adaptat?

Aprofitar les estructures d’aquests espais, que la ciutat ens permeti desenvolupar eficaçment el nostre cos és una manera de reutilització dels espais que la formen, un banc fet perquè una persona s’hi assegui ens pot servir per fer exercicis de tonificació. Les escales de Montjuïc son un espai que ens permeten treballar i millorar la capacitat aeròbica. A més coneixem la ciutat més natural, canviem d’espais i descobrim racons especialment amb el running i la marxa nòrdica.

Els arbres que ens permeten fer zig zag per guanyar resistència; i a la vegada que les seves estructures s’aprofitin per una cadena de multi salts; per acabar fent una sèrie d’esquats al davant de la Font dels cavalls de la Ciutadella, o estirar-se a l’herba a fer abdominals veient la lluna o les estrelles, no té preu; i això, entre quatre parets no ho pots gaudir.

Entrenament a l’aire lliure?

Aprofitar el nostre temps lliure amb una activitat física és guanyar en salut mental i física, i Air Active t’ofereix totes les opcions perquè ho facis. A  l’aire lliure és motivador en sí, ja que surts del teu espai habitual, et socialitzes amb altres persones amb la mateixa motivació que tu. Trencar amb la rutina, evadir-te si tens un mal dia, compartir una victòria o simplement sentir-te acompanyada juntament amb la segregació d’endorfines que fa el metabolisme en activar el cos et fa estar saludable.

Barcelona ofereix amb el seu clima mediterrani la possibilitat d’entrenar-te a l’aire lliure, Air Active t’ofereix entrenar-te, sense matrícula ni permanència, i adaptat a tu.

Activa el metabolisme caminant amb la tècnica específica de la marxa nòrdica, és una de les activitats més complertes ja que tonifiques tot el cos; vine a conèixer racons de Barcelona!